Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

URBAN PROTECTION

URBAN PROTECTION - SZMOG ELLENI ARCÁPOLÁS

A VÁROSI LEVEGŐ ÖREGÍT

AJÁNDÉK CSOMAG AZ UP ARCKRÉMEK ÉS BŐRRADÍR VÁSÁRLÁSAKOR!  (UP MASZK AKTÍV SZÉNNEL, UP MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ  (30 ML) . A KÉSZLET EREJÉIG!

ÓVD BŐRÖDET A KÖRNYEZETI SZENNYEZŐDÉSEKTŐL AZ URBAN PROTECTION ARCÁPOLÓ CSALÁDDAL. HATÓANYAGAIVAL (MORINGA, AKTÍV SZÉN, MAKADÁMIA,SELYEMFA) VÉDI, MÉREGTELENÍTI, TÁPLÁLJA BŐRÖDET.

A kínai kutatók vizsgálata szerint a szennyezett levegőben 224 olyan anyag található, mely akár tíz százalékkal is felgyorsíthatja a bőr öregedését, például úgy, hogy gyulladásokat okoz vagy tönkreteszi a bőr rugalmasságát adó kollagént. "A szmogban található mérgező részecskék nemcsak a bőr felszínén tapadhatnak meg. Néhányuk olyan kicsi, hogy képes behatolni a sejtek közé és ott károsodást előidézni" - mondta Frauke Neuster, a kutatást szponzoráló cég egyik vezetője. Egy másik, a Heinrich Heine Universitäten végzett kutatás szerint a szennyezett levegőjű környezetben élők körében egyötödével gyakoribb volt a májfoltok megjelenésének valószínűsége. Cikk

 

A MORINGA:

A Moringa Oleifera fa Afrika és Ázsia bizonyos területein őshonos, itthon még kevéssé ismert szubtrópusi fafajta. Az élőhelyén „csodafának” is nevezett faféle emberekkel és állatokkal is csodát tesz. Levelei közel százféle vitamint ásványi- és egyéb tápanyagot tartalmaznak, melyek kulcsfontosságúak a bőr egészsége szempontjából. Közel 50 különböző antioxidánst tartalmaz, melyek sejtszintű védelmet biztosítanak.

AKTÍV SZÉN:

Az aktív szén egyfajta szűrőként funkcionál, nagy felületén adszorbeálja, azaz megköti a szennyeződéseket. Legfontosabb hatása, hogy alaposan és mélyen tisztít, és mindezt anélkül, hogy károsítaná a hámsejteket. Fertőtlenít, nyugtatja a pattanásos bőrt, felgyorsítja a gyógyulást, csillapítja a viszketést és a fájdalmat, valamint lassítja a gyulladás továbbterjedését. 

urban protection arcápoló család

Rendezés:
Az oldal tetejére