Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia, szavatosság

GARANCIA, SZAVATOSSÁG

A szolgáltató kizárólag új, bontatlan csomagolású termékeket értékesít. A szavatossági idő terméktípustól függően változó.

A szolgáltató a terméket csak abban az esetben cseréli ki, illetve fizeti vissza az árát, amennyiben az bizonyítottan hibásan került kiszállításra. Előfordulhatnak olyan lejárathoz közeli termékek áruházunkban, amelyeket gyakran akció keretében értékesítünk a lejárat előtti időpontig.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Az Interneten keresztül történő vásárlás esetén feltételezhető, hogy a vásárló ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az előforduló hibákra.

A szolgáltató nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.

A szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárólag előzetes fizetés esetén szolgálja ki, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételek vagy más módon kárt okoznak a szolgáltatónak.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A szolgáltató jogosult jelen szerződés feltételeit bármikor egyoldalúan, indoklás és külön értesítés nélkül megváltoztatni, módosítani. Jogosult továbbá a termékek árát és a szállítási határidőket is megváltoztatni, módosítani. A változtatások a  web áruházban való közzététel időpontjától hatályosak. Adott megrendelésre a megrendeléskor érvényben lévő vásárlási feltételeket kell alkalmazni.

ALLERGIAMENTESSÉG GARANCIA

BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY TERMÉKEINK KIVÁLÓ MINŐSÉGET KÉPVISELNEK, LEGTÖBBJÜK KLINIKAI TESZTTEL IS RENDELKEZIK.

GARANTÁLJUK, HOGY *BÁRMELY TERMÉKÜNK ÁLTAL ESETLEGESEN KIVÁLTOTT ALLERGIÁS BŐRREAKCIÓ ESETÉN, ANNAK ÁRÁT 100 %-BAN VISSZATÉRÍTJÜK.

*Allergiamentesség garanciánk nem vonatkozik az Armonía méhméreg arckrémre. Ne használd, ha allergiás vagy a méhcsípésre, vagy méhméreggel készült kozmetikumokra. A pénzvisszafizetést minden esetben a vásárlást igazoló bizonylattal és a felbontott, még csak megkezdett termék visszajuttatásával kell kezdeményezni.

 

Az oldal tetejére